Om MariANnESTESI

Hei!

Jeg heter Marianne Haagensen Øien og jeg er anestesisykepleier. Både bachelor-utdanningen og videreutdanningen tok jeg på Høgskolen i Bodø. Jeg holder på med en master i sykepleievitenskap ved UiO (men er fryktelig dårlig på å få sluttført masteroppgaven).

Fra 2011 til 2020 har jeg jobbet på Universitetssykehuset i Tromsø (UNN) på operasjon og anestesi-klinikken. Jeg har også vært frikjøpt i en toårs-periode i et verv som prosjektkoordinator for Sentralt Fagforum i Norsk Sykepleierforbund. Jeg har reiste litt rundt som byråvikar på vegne av Randstad bemanningsbyrå.

Nå jobber jeg 30% som lærer for anestesisykepleierutdanningen ved Nord Universitet og 100% som kommunikasjonsrådgiver i Norsk Sykepleierforbund.

Jeg har gjennom mange år vært ekstra engasjert i fag, fagutvikling og fagpolitikk. Dette har jeg fått utløp for både på jobb og gjennom Norsk Sykepleierforbund – særlig ved å være aktiv i faggruppen Anestesisykepleiere NSF.

På denne bloggen vil jeg skrive om sykepleie, fag, anestesi, fagpolitikk, helsepolitikk, organisasjon og Norsk Sykepleierforbund (NSF). Jeg skriver på vegne av meg selv og meningene som deles her er mine egne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s