Ny jobb: Med faget i front

Etter en liten «prøveperiode» i et vikariat er det nå klart. Det blir sceneskifte for meg. Fra grønn sykehuspysjamas som anestesisykepleier, til pen skjorte og faktisk pysjamasbukse på hjemmekontor. Jeg har fått en ny jobb, og er stolt over å kunne si at jeg nå er det nyeste tilskuddet til NSF-familien: kommunikasjonsrådgiver i Norsk Sykepleierforbund.

Ny arbeidsplass for Mariannestesi

Dere som kjenner meg, kjenner godt mitt engasjement for fagutvikling, for pasientsikkerhet og for sykepleierfaget. Noen har også kjent meg såpass lenge at de husker at jeg har hatt et politisk engasjement, som bystyrerepresentant og komiteleder i Bodø bystyre. Og spør du hvilken som helst norsklærer fra min fortid, så kan du finne ut av at jeg alltid har likt å skrive. I Norsk Sykepleierforbund får jeg lov til å forene alle disse sidene. Jeg får kombinere fag, organisasjon og politikk, ofte i skriftlig form. Dette er så nært drømmejobben det er mulig å komme.

Når jeg i tillegg får være med på et lag jeg har stor tro på, under en politisk ledelse som har valgt å sette faget i front, så kunne det ikke blitt bedre. Jeg får være med på å påvirke helsetjenesten og samfunnet til det bedre, på vegne av hele sykepleierprofesjonen.

Jeg håper jeg lever opp til NSFs høye standard – ønsk meg lykke til!

Én kommentar Legg til din

  1. Hei Marianne. Gratulerer med ny jobb.
    Det blir garantert spennende, utfordrende og gøy. Det viktigste er at du tør å ta steget. Det er masse spennende utenfor «lukket avdeling» og du kan få gjort masse nytte for deg i en slik jobb.
    Husk bare å ikke glemme spesialsykepleieren. Du må få satt et par ting på dagsorden og mangler du emner å ta tak i, så har jeg iallefall EN jeg kan tipse deg på. Masse lykke til……

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s